به گزارش صد کادو، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با تأکید بر اهمیت افزایش اعتماد عمومی به نظام، اظهار داشت: بطورمثال درمورد فولاد مبارکه یک بیان خطا موجب شد به اعتماد عمومی لطمه وارد شود، ما گفتیم ۹۰ هزارمیلیارد تومان انحراف از اهداف رخ داد، اما افکار عمومی فکر کردند ۹۰ هزار میلیارد تومان اختلاص شده است.
به گزارش صد کادو به نقل از ایسنا، سیدعلی یزدی خواه با اشاره به اینکه سرمایه اجتماعی در نظام های حکمرانی یکی از موثرترین عوامل کارایی است، اظهار داشت: در کشور ما در آغاز انقلاب اسلامی سرمایه اجتماعی عظیمی
داشتیم به مرور رو به نزول و کاهش گذاشت.
وی ادامه داد: میزان مشارکت مردم در انتخابات یکی از صحنه های سنجش این اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی است.
یزدی خواه درباره ی عوامل کاهش سرمایه های اجتماعی، توضیح داد: این مساله به نظام مدیریتی کشور، عملکرد مسئولان، شبکه های اجتماعی، رسانه های جمعی، میران پرداختن به مسایل داخلی توسط شبکه های خارجی و… باز می گردد. به عنوان مثال حدود ۱۵۰۰ شبکه اجتماعی و رادیویی و تلویزیونی ما را نقد می کنند.
وی ادامه داد: گاهی بی احتیاطی و غفلت از بیان دقیق جملات هم سبب لطمه به سرمایه اجتماعی می شود. به عنوان مثال موضوع مطالعه و تفحص از فولاد مبارکه کلید زده شد و در گزارش مجلس قراعت شد که ۹۰ هزار میلیارد تومان جابه جایی اعتبار اتفاق افتاده است اما در افکار عمومی و رسانه ها عنوان شد که ۹۰ هزار میلیارد تومان اختلاص شده است و این خطا به سرمایه اجتماعی خسارت زد در صورتیکه ۹۰ هزار میلیارد تومان اختلاص نبود بلکه ۹۰ هزار میلیارد تومان انحراف از اهداف، کمک به نهادهای خیریه و جابه جایی اعتبار رخ داده بود.
این نماینده مجلس شورای اسلامی اشاره کرد: نظام حکمرانی موظف است اعتماد عمومی مردم به نظام را افزایش دهد. عوامل مختلفی همچون توجه به زندگی و معیشت مردم و مطالبات آنها، عمل به وعده ها، صدق در گفتار، زندگی بین مردم، حدف مقررات ناکارآمد، چابک سازی نظام اداری و توجه به جوانان به این مقصود کمک می نماید.
categories & tags
In جشن, جشنواره, کادو, هدیه
By فرهنگ