به گزارش صد کادو تهیه کننده فیلم سینمایی لاله معقتد است که صاحبان این فیلم حق دارند تا لاله را روی پرده سینما ببینند و از نظر مخاطبان آگاه شوند، اما نتیجه این اکران مشخص نمی باشد.
تورج منصوری تهیه کننده و فیلمبردار سینما در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به اکران فیلم سینمایی «لاله» به کارگردانی اسداله نیک نژاد اظهار داشت: سینما تجارتی است که باید چرخ آن بچرخد و با شرایط فعلی که به علت شیوع کرونا بوجود آمده است، این چرخ نمی چرخد. در واقع یک جور بلاتکلیفی در دیدن فیلمهای سینمایی در ایران و دیگر کشورهای دنیا وجود دارد، البته شاید این امر در ایران شدیدتر باشد چون که هنوز سیستم VOD ما مشخص نیست دولتی یا غیردولتی است، تلویزیون و یا ارشاد روی آن نظارت دارد با خیر؟ هنوز هیچ کدام از این مسائل معلوم نیست و همین مسئله تصمیم گیری برای مدلهای مختلف اکران را سخت می کند.
وی بیان نمود: باید گفت خیلی از این موارد در زمینه نمایش فیلمها، کمی مبهم است، البته این را باید بگوییم که در همه جای دنیا صنعت فیلم در یک دگرگونی قرار گرفته است و در حال تغییر شکل است، این تغییرات هم به لحاظ تولید، شیوه های تولید و هم به لحاظ شیوه های نمایش و حتی به لحاظ محتوا و داستان گویی و شیوه های روایت داستان گرفتار تغییراتی می شود.
منصوری افزود: تاکید می کنم که دنیا با این ویروس کرونا ظرف یک سال و نیم گذشته گرفتار تحول و دگرگونی شده است و هنوز هیچکس در هیچ کجای دنیا به درستی توجیه نیست که مقرر است دنیا به کجا رود.
وی بیان نمود: در این میان فیلم هایی ساخته شدند و از بین آنها پروژه هایی با بداقبالی در اکران رو به رو شده اند که از آن جمله می توان به فیلم سینمایی «لاله» اشاره نمود که زمان بسیاری را در انتظار اکران بود است.
منصوری توضیح داد: باید گفت این فیلم اگر نمایش داده نشود باید چه کار کرد؟ فکر می کنم صاحبان فیلم سینمایی «لاله» این حق را دارند تا فیلمشان را روی پرده سینما ببینند و بازخورد مخاطب را داشته باشند. مطمئن هستم که اگر این فیلم در یک شرایط نرمال اکران می شد از فروش بسیار خوبی برخوردار می شد و شاید می توانست رکوردی را در فروش برای خود ثبت کند.
وی افزود: متاسفانه در شرایط فعلی نمی دانم که مقرر است چه اتفاقی برای «لاله» رخ می دهد و چه جور اکرانی دارد، حقیقت این است که نمی دانم نتیجه این اکران چه خواهد شد و نمی دانم اگر این فیلم اکران نشود تا چه زمانی باید منتظر ماند تا شرایط مناسبی برای اکران فراهم گردد.
این تهیه کننده توضیح داد: زمانی که شرایط عادی شود باز هم زمان می برد تا مردم آرام آرام به روال عادی خود بازگردند و باردیگر از سینما رفتن استقبال کنند، در چنین شرایطی باید فکر کرد که فیلم «لاله» تا چه زمانی می تواند طراوت امروز خویش را برای مخاطب داشته باشد؟ این پرسشی است که من هیچ جوابی برای آن ندارم.
وی تصریح کرد: «لاله» در شرایط عادی جامعه ساخته شده است که در آن همه چیز به روال عادی پیش از کرونا ساخته و تلاش شده است که در این فیلم شهر تهران را یک شهر آرمانی با روابط درست بین آدم ها به تصویر کشیده شود، اما تمام این روایت ها از تهران اگر به اندازه ۸ سال قدیمی شوند، دیگر برای مخاطب باورپذیر نیست.
منصوری در انتها اظهار داشت: در حوزه تصمیم گیری برای زمان اکران «لاله» نقشی نداشتم، به این علت که این حق سرمایه گذاران فیلم است که به سرمایه خود فکر کنند، این حق کارگردان فیلم است که بیش به ۱۰ سال از زمان خویش را روی این پروژه گذاشته است. بی گمان صاحبان فیلم «لاله» تصمیم اکران را با فکر گرفته اند و امیدوارم به آن نتیجه ذهنی که همه این دوستان انتظار دارند از اکران «لاله» برسند.
categories & tags
In جشن, جشنواره, کادو, هدیه
By تولید, سیستم, صنعت, فیلم