به گزارش صد کادو، رییس بنیاد سعدی و فرهنگستان زبان و ادب فارسی در مراسم اعطای جایزه پژوهش های برتر در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، اظهار داشت: تربیت نیروی انسانی مناسب، با اهمیت ترین بخش برای اجرای برنامه های موفق است.
به گزارش صد کادو به نقل از ایسنا، غلامعلی حدادعادل در این مراسم، به ایجاد دوره کارشناسی ارشد برای تقویت رایزن فرهنگی ایران اشاره نمود و اظهار داشت: در هر کاری و برای اجرای هر برنامه ای، عنصر کلیدی، انتخاب یا تربیت فرد مناسب و نیروی انسانی است. بر طبق تجربه من، برای ورود به هر کاری، پیش از دغدغه مادی و سخت افزاری باید بدنبال نیروی انسانی مناسب باشیم. خسارت هایی که به سبب عدم تربیت نیروی انسانی مناسب، بوجود آمده، بسیار است. سیره عقلا بر این است که برای اداره کشور، باید فرد مناسب تربیت شود.
رییس بنیاد سعدی با اشاره به پروسه ایجاد سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، اظهار داشت: همیشه از گذشته های دور سفارش ام به رؤسای سازمان این بود که برای تربیت رایزن فرهنگی، سرمایه گذاری کنید و تکلیف خودتان را با این احتیاج روشن کنید. در غیر این صورت، انتخاب رایزن فرهنگی، از خارج از این پروسه انتخاب می شود و یک دور ناقص، تکرار می شود. خوشبختانه در دوره ریاست حجت الاسلام والمسلمین ایمانی پور، این مساله از صورت آرزو به عمل تبدیل گشته است. ایشان پیگیری کردند و من هم در شورای تحول علوم انسانی، حمایت کردم و کار نتیجه داد و برنامه تربیت کارشناس ارشد دیپلماسی فرهنگی به تصویب رسید و از سال آینده می تواند دانشجو بپذیرد و سازمان نیز، نیروی در رابطه با نیازهای خودرا تربیت کند.
لزوم معرفی چهره خوب فرهنگی ایران به دنیا
حدادعادل با اعلان اینکه پژوهش خوب، محصول آموزش خوب است، ابراز کرد: حالا در حوزه دیپلماسی فرهنگی، در شروع یک راه منطقی قرار گرفته ایم. در مقام اجرا هم اگر خوب اجرا شود، چشم انداز خوبی در عرصه دیپلماسی فرهنگی خواهیم داشت.
وی همین طور درباره ی خاصیت های رایزن فرهنگی معیار، بیان کرد: رایزن فرهنگی باید فرهیخته و فرهنگ شناس باشد. زبان و تاریخ و جغرافیا بداند. ابعاد مختلف فرهنگ خود و محل مأموریتش را بشناسد و بتواند با مسئولان و شخصیت ها در سطوح مختلف تعامل برقرار کند. برای از پا در آوردن یک کشور، چهره آنرا زشت به نمایش در می آورند. اگر چهره خوب فرهنگی خودمان را ترسیم نکنیم دشمن، چهره بد از آن نشان خواهد داد.
در ادامه این مراسم، محمدرضا دهشیری رییس دانشکده روابط بین الملل وزارت امور خارجه با اعلان اینکه در حکمرانی هوشمند، استفاده از ابزارهای نوین ارتباطی، از اهمیت به سزایی برخوردار است، گفت: باتوجه به اساسنامه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی که ناظر به محیط شناسی و اشراف به جامعه و فرهنگ به کشورهای دیگر وجود دارد، دانشنامه ملل با عنوان ویکی ملل بوجود آمد. «ویکی ملل» به عنوان مرجع علمی ـ تخصصی در حوزه جامعه و فرهنگ و ملل در اختیار عموم قرار گرفته است که توسط اساتید به روز رسانی می شود.
بعد از آن، بیانیه پایانی شورای علمی جایزه پژوهش های برتر در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی توسط محمدصادق بیگلری رییس گروه مطالعات روابط فرهنگی بین المللی این سازمان قرائت شد.
همچنین، میترا صمیعی _ عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی _ درباره ی دانشنامه جامعه و فرهنگ ملل موسوم به ویکی ملل، توضیحاتی را ارائه کرد.
منبع: صد کادو
categories & tags
In جشن, جشنواره, کادو, هدیه
By آموزش, ارتباطات, سازمان, فرهنگ