در قالب نشست بچه های رستا مطرح شد؛ سوال اگر رئیس جمهور شوند چه می کنند؟ و پاسخ نوجوانان

    Home  /  جشن  /  در قالب نشست بچه های رستا مطرح شد؛ سوال اگر رئیس جمهور شوند چه می کنند؟ و پاسخ نوجوانان

در قالب نشست بچه های رستا مطرح شد؛ سوال اگر رئیس جمهور شوند چه می کنند؟ و پاسخ نوجوانان Image

در قالب نشست بچه های رستا مطرح شد؛ سوال اگر رئیس جمهور شوند چه می کنند؟ و پاسخ نوجوانان

به گزارش صد کادو، کارشناس نشست بچه های رستا اظهار داشت: فراموش نکنید رییس جمهور، پیش از هر چیز باید به گذشته نگاه کند و بداند جایگاه کشور کجاست؟ روسای قبلی چه کردند و چه تجربیاتی در حافظه تاریخی کشور وجود دارد؟

به گزارش صد کادو به نقل از مهر، گردهمایی نوجوانان با محوریت سوال «اگر رییس جمهور شوند چه می کنند؟» در قالب بیست و یکمین نشست از نشست های «بچه های رستا» با حضور دختران نوجوان فعال فرهنگی مسجد امام حسین (ع) برگزار گردید.
محور اصلی این ویژه برنامه، گفت و گوی نوجوانان درباره ی انتخابات و اولویت های نوجوانان برای رشد و پیشرفت ایران بود و علیرضا معادی کارشناس ارشد جامعه شناسی و پژوهشگر علوم اجتماعی به گفت و گو با نوجوانان نشست.
مائده سلیمانی نخستین نوجوانی بود که در این جلسه صحبت کرد؛ او ضمن تاکید بر اهمیت آموزش و پرورش اظهار داشت: آموزش و پرورش نخستین جایی است که سراغش می روم چونکه معتقدم قشر نوجوان اصلی ترین و مهم ترین گروه سنی هستند و آموزش و پرورش نقش بسیار مهمی در تربیت این گروه مهم برعهده دارد. همانطور که از اسم این وزارتخانه مشخص است، آموزش و پرورش باید بصورت همزمان صورت گیرد. یعنی معلمین باید علاوه بر توجه به آموزش، مساله پرورش را نیز مورد توجه قرار بدهند. شاید بهتر باشد که در زمان انتخاب رشته، توجه بیشتری به علایق نوجوانان شود تا در آینده شغل مورد علاقه خودرا پیدا کنند.
فاطمه سادات میرزاده دانشجوی رشته مشاوره در بخش دیگری از این جلسه اظهار داشت: اگر رییس جمهور می شدم نخستین کاری که می کردم در عرصه بهبود روان نوجوانان و آرامش روانی آنها بود. به نظرم یکی از مهم ترین مشکلات جامعه ما این است که بیشتر نوجوانان افسرده هستند و باید درمان شوند. موضوع مهم دیگر که حتما روی آن کار می کردم معیشت مردم و وضعیت اقتصادی بود. به علت وجود همین مشکلات، خیلی از جوانان ما نمی توانند ازدواج کنند و تشکیل خانواده بدهند. فهیمی از نوجوانان حاضر در این نشست نیز به اهمیت توجه به موضوعات فرهنگی اشاره نمود و اظهار داشت: به نظرم یکی از چیزهایی که در جامعه ما توسط رئیس جمهور باید درست شود، موضوع مذهب و فرهنگ مردم است. حتما در فضای مجازی و خصوصاً اینستاگرام افراد زیادی را دیده اید که با فعالیتهای غلط خود، فرهنگ و مذهب مردم را نشانه گرفته اند و تلاش می کنند نوجوانان ما را منحرف کنند. بسیار بد است که یک نوجوان شیعه نداند عید غدیر چه روزی است. رئیس جمهور باید با استفاده از رسانه، روی فرهنگ مردم و خصوصاً نوجوانان کار کند.
ریحانه نیاوند اظهار داشت: نخستین موضوعی که سراغش می روم، بهداشت و درمان است. کمبود بیمارستان، گرانی داروها و کمبود خیلی از آنها مشکلات زیادی را برای خانواده ها به وجود آورده است. بدین سبب در نخستین اقدام، درمانگاه هایی را در مناطق محروم تاسیس می کردم که با هزینه های خیلی کم به مردم خدمت رسانی کنند.
ریحانه محمودنژاد درباره ی اهمیت توجه به مشکلات اقتصادی سخن گفت و تصریح کرد: در نخستین گام، اقتصاد جامعه را درست می کنم. مشکل امروز جامعه ما گرانی و تورم است که موجب ایجاد مشکلات مختلفی در عرصه های دیگر شده است. بدون شک، اگر مشکلات اقتصادی مرتفع شود، خیلی از چالش های دیگر که در همین جا عنوان شد حل خواهد شد. در عرصه آموزش و پرورش هم معتقدم که خیلی از مطالبی که در کتاب های درسی به بچه ها آموزش داده می شود، اضافی است و هیچگاه در طول عمرشان به آن احتیاج پیدا نمی کنند.
در بخش دوم این جلسه و بعد از صحبت های نوجوانان، علیرضا معادی کارشناس نشست اظهار داشت: هدف برگزاری این جلسات این است که نوجوانان بتوانند در فضایی آزاد، هم اندیشی کرده و نقطه نظرات خودشان را بیان کنند. علاوه براین، این جلسات تلاش دارد سعه صدر را به شما نوجوانان آموزش بدهد که بتوانید باوجود تفاوت در نظرات خود با هم صحبت کنید.
وی ضمن اشاره به انتخاب موضوع این جلسه اظهار داشت: هدف ما این بود که ۳ محور اساسی را در ذهن شما شکل بدهیم؛ نخستین موضوع این بود که شما خودتان را در جایگاه یک رئیس جمهور ببینید و بدانید که این جایگاه چه مسئولیت بزرگ و سختی را روی دوش شما قرار می دهد. خیلی از شما به این مساله فکر کردید اما باید عمیق تر نگاه و تامل کنید که آیا کسی که رئیس جمهور می شود کار آسانی پیش رو دارد؟ می تواند معجزه کند؟ بدین سبب دقت داشته باشید که مسئولیت رئیس جمهوری خیلی مشکل و طاقت فرسا است.
معادی افزود: از سویی دیگر، کمتر فردی از شما نگاهی به گذشته داشت. فراموش نکنید رئیس جمهور، پیش از هر چیز باید به گذشته نگاه کند و بداند جایگاه کشور کجاست؟ روسای قبلی چه کردند و چه تجربیاتی در حافظه تاریخی کشور وجود دارد؟ بدین سبب بهتر بود که می گفتید کارنامه روسای قبلی را بررسی می کردم و با درس عبرت گرفتن از قبلی ها، برای آینده برنامه ریزی می کنم. نکته سوم این است که گاهی احساس می نماییم فردی خارج از ما می خواهد مشکلات را حل کند، در صورتیکه واقعاً این طور نیست. فراموش نکنید برخی از مدیران آینده کشور از همین جمع ها خواهد بود. بدین سبب باید مسیولیت پذیر باشیم. در حقیقت، برای حل مشکلات هر کسی سهمی دارد و باید آن سهم را به درستی ایفا کند.
این پژوهشگر علوم اجتماعی ضمن پاسخ به سوال یکی از نوجوانان این جلسه اظهار داشت: اشاره شد که چرا کسی که رشته اش پزشکی است باید تاریخ بخواند؟ به نظرم شما نوجوانان باید تاریخ بخوانید تا بدانید چه سرگذشتی بر این کشور گذشته است. چه اتفاقاتی روی داده تا به امروز برسیم. اگر نسل جوان ما با گذشته خود آشنا نباشد، نمی تواند نگاه درستی به آینده داشته باشد.
وی در آخر اظهار داشت: با این توصیفات، اگر بخواهیم رئیس جمهور شویم پیش از هر چیز باید مسئولیت پذیر باشیم و برای حل مشکلات از خودمان شروع نماییم. حالا فضایی به وجود آمده که هر کس مشکلات و راه حلش را به گردن دیگری می اندازد و کسی نمی گوید نقش من چیست؟ من چه باید بکنم؟

منبع:

Author | صدکادو Comments | دیدگاه‌ها برای در قالب نشست بچه های رستا مطرح شد؛ سوال اگر رئیس جمهور شوند چه می کنند؟ و پاسخ نوجوانان بسته هستند Date | 17/07/2024