یکی از ایراد های رایجی که می تواند باعث مختل شدن عملکرد یخچال اسنوا شود، داغ کردن موتور آن است.
یکی از ایراد های رایجی که می تواند باعث مختل شدن عملکرد یخچال اسنوا شود، داغ کردن موتور آن است. برای تعمیر یخچال اسنوا، باید عواملی که موجب داغ کردن موتور شده اند را تشخیص دهید و سپس آن را برطرف کنید.
تکنسین های نمایندگی تعمیرات لوازم خانگی در تهران به شما یاری می دهند تا به درستی این عوامل را شناسایی نمایید. پس از آن راهکار های لازم را ارائه کرده اند تا با به کار گیری آن ها، ایراد ایجاد شده را برطرف کنید. چرا که موتور یا همان کمپرسور، نقش مهمی در عملکرد و کارایی این دستگاه دارد. علاوه بر این معیوب شدن آن می تواند سرماسازی دستگاه را دچار اختلال کند و موجب فساد مواد غذایی شود. در ادامه به شما می آموزیم که چگونه موتور یخچال را خنک کنیم؟
بر اساس فعالیت یخچال اسنوا، گاز به صورت مایع تبدیل می شود. این پروسه در تمامی مدت شبانه روز که یخچال روشن می باشد و سیم و دو شاخه آن به پریز برق متصل است، انجام می پذیرد. با گردش ماده سرمار زا که با نام گاز مبرد شناخته می شود، سرمای مورد نیاز موتور یخچال تامین می گردد.
برای این که اقدامات صحیحی در راستای خنک سازی موتور یخچال اسنوا صورت بگیرد، لازم است ابتدا به درستی عواملی که منجر به داغ شدن موتور می شوند را شناسایی کنید تا با انجام راهکار های ارائه شده از بروز مجدد آن جلوگیری نمایید. این عوامل به طور کلی به دو دسته عوامل خارجی و عوامل داخلی تقسیم بندی می شوند:
اگر دمای محیط بیش از حد گرم باشد، موتور یخچال اسنوا برای حفظ دمای داخل کابین در حدود ۴ درجه سانتی گراد، باید به طور مداوم کار کند.
این امر می تواند باعث داغ شدن موتور شود. در این شرایط، سعی کنید یخچال را در خنک ترین مکان ممکن قرار دهید و از تابش مستقیم نور خورشید به آن جلوگیری نمایید.
تابش مستقیم خورشید می تواند باعث گرم شدن بیش از حد یخچال و داغ شدن موتور شود.
تجمع برفک در یخچال باعث کاهش راندمان خنک کننده و داغ شدن موتور می شود.
برفک زدایی یخچال به طور منظم (حدوداً هر شش ماه یک بار) ضروری است.
اگر فضای اطراف یخچال به اندازه کافی تهویه نداشته باشد، گرمای تولید شده توسط موتور در یخچال محبوس شده و باعث داغ شدن آن می شود.
هر یک از یخچال های اسنوا از ظرفیت و گنجایش تعریف شده ای برخوردار شده اند.
پر کردن بیش از حد هر یک از این یخچال ها می تواند باعث انسداد جریان هوا و داغ شدن موتور شود.
باز ماندن درب یخچال به مدت طولانی، هوای گرم را وارد یخچال می کند و باعث می شود که موتور یخچال برای خنک کردن مجدد فضای داخلی، بیش تر کار کند و داغ شود.
برای جلوگیری از این مشکل، عادت کنید که درب یخچال را فقط به اندازه نیاز باز کنید و از باز گذاشتن درب یخچال به مدت طولانی خودداری کنید.
اگر کندانسور یخچال شما به دلیل تجمع گرد و غبار، چربی و موی حیوانات خانگی کثیف شده باشد، راندمان خنک کننده آن به شدت کاهش می یابد. در این شرایط، موتور یخچال برای جبران کمبود خنک کننده، باید بیش تر کار کند و در نتیجه داغ می شود. برای حل این مشکل، کافی است کندانسور یخچال را با یک برس نرم و جاروبرقی تمیز کنید.
فن کندانسور وظیفه دارد هوای خنک را به کندانسور هدایت کند تا گرما را از گاز مبرد گرفته و آن را به مایع تبدیل نماید. اگر فن کندانسور به درستی کار نکند، کندانسور بیش از حد گرم شده و موتور یخچال نیز داغ می شود. برای حل این مشکل، باید فن کندانسور را بررسی و در صورت نیاز تعویض کنید.
اگر یخچال به طور مداوم کار کند و خاموش نشود، موتور داغ می شود.
گاز مبرد، وظیفه جذب گرما داخل یخچال اسنوا را بر عهده دارد و یکی از مهم ترین قسمت های سیستم سرماسازی این دسنگاه به شمار می آید.کمبود گاز مبرد می تواند باعث کاهش راندمان خنک کننده یخچال اسنوا و داغ شدن موتور آن شود.
رله استارت وظیفه روشن و خاموش کردن موتور را بر عهده دارد. اگر رله استارت خراب باشد، موتور ممکن است به طور مداوم کار کند و داغ شود.
مطمئن شوید که دمای محیط آشپزخانه بیش از حد گرم نیست. دمای ایده آل برای آشپزخانه بین ۱۸ تا ۲۴ درجه سانتی گراد است. اگر یخچال در معرض نور مستقیم خورشید قرار دارد، آن را به مکان سایه دارتری منتقل کنید.
یخچال اسنوا را حداقل ۱۰ سانتی متر از دیوار عقب و ۵ سانتی متر از دیوار های جانبی فاصله دهید تا گردش هوای کافی به موتور یخچال برسد.
کندانسور یخچال (معمولاً در پشت یخچال) را با برس یا جاروبرقی تمیز کنید تا گرد و غبار و پرز از روی آن پاک شود.
انسداد کندانسور مانع از خنک شدن موتور می شود.
از سالم بودن فن کندانسور و چرخش صحیح آن مطمئن شوید.
در صورت خرابی فن، باید آن را تعویض کنید.
لوله های رابط بین کمپرسور و کندانسور را از نظر نشتی بررسی کنید.
نشتی لوله ها باعث کم شدن گاز و ناکارآمدی سیستم خنک کننده می شود.
کمبود روغن کمپرسور می تواند باعث اصطکاک و گرم شدن بیش از حد موتور شود.
باید برای عوض کردن روغن کمپرسور یخچال اسنوا، از تکنسین متخصص آن کمک بگیرید.
دمای ترموستات یخچال را در حد مناسب تنظیم کنید.
دمای خیلی پایین باعث کارکرد بیش از حد موتور و داغ شدن آن می شود.
رله استارت وظیفه روشن و خاموش کردن کمپرسور را دارد.
در صورت خرابی رله، کمپرسور به طور مداوم کار می کند و موتور داغ می شود.
چنان چه با انجام اقدامات بالا مشکل داغ شدن موتور حل نشد، احتمال خرابی کمپرسور وجود دارد.
به دلیل پیچیدگی ساختار کمپرسور، بهتر است برای رفع این ایراد با تعمیرکار یخچال اسنوا تماس بگیرید.
مرکز تعمیرات لوازم خانگی در تهران نیز با ارائه خدمات تعمیر یخچال اسنوا در محل، تلاش دارد تا به صرفه جویی در هزینه های نگهداری از این دستگاه به کاربران آن کمک کند.
categories & tags
In جشن, جشنواره, کادو, هدیه
By تولید, خدمات, رپورتاژ, هزینه